Compartimentul de Primiri Urgențe

Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR

Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat, își desfășoară activitatea cu o echipă formată din medici urgentiști experimentați și asistenți specializați în urgențe medicale, ajutați de investigații imagistice complete, accesibile 24 de ore din 24.

  • Fiecare clipă contează! Sună la 021 9699 și cheamă o ambulanță SANADOR!

Spitalul Clinic SANADOR dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe (CPU) care asigură pacienților acces la asistență medicală de urgență și la transport specializat, cu o flotă proprie de ambulanțe.

Watch on YouTube

  • Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care dispune de CPU (Compartiment de Primiri Urgențe)

Departamentul de Urgență al Spitalului Clinic SANADOR este alcătuit din:

  • Compartiment de Primiri Urgențe (CPU) pentru adulți și copii;
  • Serviciul de Ambulanță, cu dispecerat propriu (021 9699, disponibil nonstop), care acordă asistență medicală de urgență prespitalicească în București și în țară.

În Spitalul Clinic SANADOR funcționează 26 de linii de gardă: medicină de urgență, anestezie și terapie intensivă (ATI), terapie intensivă cardiovasculară (ATI CCV), terapie intensivă nou-născuți, chirurgie generală, cardiologie, U.S.T.A.C.C, neurologie, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, gastroenterologie, neonatologie, pediatrie, oncologie medicală, computer tomografie (CT), rezonanță magnetică (RMN), radiologie convențională, ecografie, laborator de analize medicale, anatomie patologică, chirurgie cardiovasculară, cardiologie intervențională, ortopedie și traumatologie, urologie, serviciul de ambulanță.

Analize și investigații medicale în regim de urgență

În Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic SANADOR, pacienții beneficiază de analize prin protocolul point-of-care (POC), precum și de alte măsurători sau investigații care se efectuează la patul bolnavului.

Investigațiile paraclinice sunt efectuate în CPU sau în imediata vecinătate, prin intermediului următoarelor componente:

Serviciul de ambulanță SANADOR

  • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări

Serviciul de ambulanță SANADOR deține flotă proprie de autospeciale, echipate la cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare ambulanță este dotată cu defibrilator, monitor, electrocardiograf, pulsoximetru, glucometru, ventilator mecanic, aspirator portabil și fix, injectomat și toate celelalte echipamente medicale prevăzute de regulamentele în vigoare la nivel național.

Departamentul de Urgență al Spitalului Clinic SANADOR dispune și de un dispecerat propriu, care funcționează nonstop (021.9699). Apelând la Serviciul de Ambulanță SANADOR, pacienții beneficiază de cele mai bune îngrijiri prespitalicești de urgență și de transport specializat la spital.

Ce trebuie să faceți când aveți o urgență medicală?

Dacă aveți o urgență medicală, trebuie să apelați de îndată serviciul public de urgență, prin apel la 112. De asemenea, este important să vă asigurați că persoana care are nevoie de îngrijiri medicale este în siguranță și să observați orice schimbare a stării sale de sănătate. Toate aceste informații trebuie oferite apoi personalului medical, fiind utile în timpul evaluării.

Dacă doriți să apelați la un spital privat, Spitalul Clinic SANADOR este singurul care dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe și de un serviciu propriu de Ambulanță, care funcționează nonstop. Puteți chema o Ambulanță SANADOR prin apel la dispeceratul propriu al spitalului – 021.9699.

Ce se întâmplă într-un compartiment de primiri urgențe?

Activitatea Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR este organizată conform unor reguli clare privind triajul pacienților. Astfel, pacienții aflați în stare de șoc, cei care au suferit un infarct miocardic, un infarct lacunar sau un accident vascular cerebral, vor fi evaluați și tratați înaintea celor care se prezintă cu fracturi sau simptome digestive.

  • Echipă medicală cu vastă experiență

Indiferent de urgența medicală sau chirurgicală, personalul Compartimentului de Primiri Urgențe se va asigura că timpul de așteptare este cât se poate de redus. Pacientul care se prezintă la CPU va explica personalului medical semnele și simptomele pe care le are. În funcție de gravitatea cazului, va fi rugat să aștepte un timp sau va fi consultat imediat de un medic.

Pentru o evaluare medicală completă, consultația realizată de medicul urgentist va fi urmată de analize de laborator (care pot fi realizate prin sistem point-of-care, la patul bolnavului) și de investigații imagistice rapide și performante. După stabilirea diagnosticului, pacientul va primi imediat tratamentul necesar, apoi va fi evaluat și de un medic de gardă, în funcție de specialitate medicală necesară.

Apoi, pacientului i se vor explica pașii care sunt necesari în continuare. În funcție de recomandarea medicală, acesta poate fi internat pe secție, pentru monitorizare și investigații suplimentare, sau poate fi externat, după administrarea tratamentului necesar.

Urgențe tratate prompt și eficient la SANADOR

  • Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR, singurul din sistemul privat, este disponibil nonstop

În Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Clinic SANADOR sunt evaluate rapid și tratate cu succes diferite tipuri de urgențe medicale și chirurgicale:

  • Urgențe urologice,
  • Urgențe neurologice,
  • Urgențe cardiovasculare,
  • Urgențe pulmonare - pneumotorax;
  • Urgențe ortopedice,
  • Urgențe neurochirurgicale,
  • Urgențe pediatrice,
  • Urgențe nou-născuți,
  • Urgențe ginecologice și obstetricale, inclusiv naștere în urgență.

Tromboliză pentru accidentul vascular cerebral ischemic acut

Watch on YouTube

Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, este singurul spital privat din București care acordă tratament de urgență prin tromboliză intravenoasă pacienților ce au suferit un accident vascular cerebral ischemic acut. Tromboliza intravenoasă este recomandată în accidentul vascular ischemic în primele 4 ore și jumătate de la debutul primelor semne de AVC, în absența contraindicațiilor.

Fereastra terapeutică restrânsă în care poate fi administrat tratamentul pentru AVC face ca viteza de reacție și conlucrarea dintre echipa de pe ambulanță, medicii din CPU și medicul neurolog (care indică administrarea substanței) să fie esențială.

Localizare

  • Adresa

    Str. Sevastopol 9, sector 1, București

  • Program

    NON STOP (24/24, 7 zile din 7)

  • Metrou

    Liniile M1,M2-Stația Piața Victoriei

  • STB

    20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR