Fractură gravă de pumn
În urma unui accident casnic, Marius, în vârstă de 32 de ani, a căzut și s-a sprijinit în mâna dreaptă, suferind astfel o fractură de pumn. Imediat după accident, a mers la cel mai apropiat spital, pentru a afla cât de gravă este problema.
„Am fost la spital, unde am făcut și o radiografie, iar medicii de acolo mi-au spus că nu este atât de grav și că se poate pune în ghips. Când am auzit asta, m-am bucurat, am zis că este calea ușoară și că o să mă recuperez repede, dar nu a fost așa. Am stat șase săptămâni cu mâna în ghips, iar când l-am dat jos pumnul era strâmb, aveam dureri foarte mari și nu puteam să mișc mâna și nici degetele. Mi-au spus că își revine, că trebuie să fac recuperare. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și atunci am ales să vin la SANADOR”, povestește Marius.
Marius s-a programat la Dr. Vladimir Pușcașu, medic primar ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic SANADOR. În urma consultului, medicul a recomandat un examen CT, pentru a vedea clar leziunile și cât de afectată este mâna. Fractura era una foarte gravă, astfel că nu exista indicație pentru tratamentul conservator, pacientul având nevoie de o intervenție chirurgicală. La scurt timp după consultație, Marius a revenit la Spitalul Clinic SANADOR pentru operația de reconstrucție a pumnului.
„Domnul doctor Pușcașu mi-a explicat că am nevoie cât mai repede de operație. Am avut foarte mare încredere în medic. A fost foarte deschis și răbdător, mi-a explicat tot ce trebuia să știu și am hotărât să fac așa cum mi-a recomandat. Mi-a spus de la început că problema este gravă și că, dacă nu mă operez mai repede, o să fie și mai grav. Așa că nu am vrut să mai amân și m-am operat cât de repede am putut”, povestește Marius.
-
Pentru investigații și tratamente moderne, alege SANADOR!